dinsdag 14 januari 2014

Dag 8: Salta – Uyuni

Gisteren was rustdag. Was voor iedereen ook wel nodig. Iedereen van organisatie en deelnemers is al aardig gesloopt. Interview gedaan met Tom Coronel voor RTL. Heel relaxed en leuk, wordt waarschijnlijk maandag uitgezonden.



Een kennis van me het kamp op gekregen. Rene is met een vriend op reis in Argentinie en volgt de Dakar grotendeels. Hij wilde graag het bivak op en dat is niet zo simpel. Na lang wachten toch gelukt. Wij moesten op eens weg omdat opeens de route naar onze volgende plek toch wel erg lang leek te zijn.  Weinig rustdag. Hele middag, avond en deel van de nacht gereden. Bij vertrek regende het.






Kamp opgebouwd met andere tango (medische auto).



Wij hoorden bij de gelukkigen die meemochten naar Bolivia. Het is de eerste keer dat de Dakar Bolivia aandoet en omdat er een wat gebrekkige infrastructuur is zijn alleen de motoren naar Bolivia gegaan. De rest deed een rondje Salta en morgen komt het hele spul weer samen in Chili. Het was een ongelooflijk mooie tocht met geen meter asfalt. Ik weet niet of ze dat hebben in Bolivia, maar niet waar wij zitten.






Erg aardige en mooie mensen.

Geen opmerkingen: